Om Vinkocken.se

Det finns så mycket gott att äta...

Och så många speciella tillfällen att göra det på. Vi på Vinkocken.se tror på att god mat skapar produktiva konferenser, glada medarbetare i fikarummet, minnesvärda födelsedagar och en gemenskap i vardagen. 

Jag som har grundat Vinkocken.se heter Gerd Azzarri Klingström och är en passionerad mat och vinfantast. Jag hade enligt min man, utöver mina kokböcker, för många handskrivna lappar med recept från vänner och bekanta, tidningsurklipp etc. så han hjälpte mig att starta vinkocken.se. De senaste åren har jag flitigt uppdaterat och inspirerat till varierad och kreativ matlagning för hela familjen via min blogg. Min passion för mat och vin har även resulterat i att jag lägger alltmer tid på catering för olika festligheter och företagsevent. Med nya Vinkocken.se vill jag fortsätta inspirera och erbjuda mat- och vinupplevelser som förgyller er vardag. 

Gerd Azzarri Klingström
Banner

 

Matglädje och gemenskap för hela familjen
Det hela började med en vanlig småbarnsfamilj som tycker om matlagning och vin. Precis som många av er där ute försökte vi göra vardagen enklare och lösa det ständigt återkommande problemet, ”vad blir det för mat?” genom att planera och göra veckomatsedlar då vi båda arbetar heltid. På så sätt slapp vi kompletteringshandla var och varannan dag när vi kom hem från arbete, förskola och skolan. Maten blev till ett glädjemoment istället för att ”snabbt” få mat på bordet för att ibland även skynda vidare till aktiviteter. Ju äldre barnen blev, desto mer engagerade har de blivit i matlagningen och planering av mat. Det ger oss gemensam tid och alla känner att de hjälper till. För att sprida detta lyckade koncept där familjetid kombineras med matlagning erbjuder Vinkocken.se utöver catering även matlagningsevent för barn och ungdomar där de får prova på att sätta samman veckomenyer samt laga olika typer av rätter.

Viner
Med ett stort intresse i vin, passade jag på att läsa en kurs i Måltidsdrycker på Hotell- och Restauranghögskolan i Örebro. Jag tackar inte nej till att gå på en vinprovning eller den årliga vin- och matmässan på Stockholmsmässan för att just få möjlighet att prova nya viner. Med utbildad inom vin, druvor och mousserande drycker kombinerar jag gärna god mat med ett väl passande vin. 

Jag hoppas att ni vill prova på att anlita Vinkocken.se till ert nästa event - för en genuin mat- och vinupplevelse.