Student & Examen

Är det dags att fira utspring från gymnasiet eller diplom från högskola och universitet? Vinkocken.se fyller ert bord med både fin dukning och mat efter era önskemål.  Vill ni ha tips på vin som passar till maten hjälper vi till med det också. 

Vendelas studentbuffé

Ännu en gång fick vi möjlighet att laga mat och leverera till en studentmottagning. Delar av den buffé som serverades bestod av lax- och räksnittar på kavringsbotten och potatissallad. Utöver det hade familjen ställt fram och märkt upp en burk med rabarberchutney, även den från Vinkocken.se .  Övrigt på buffén var sallader, paj, marinerad fläskytterfilé, ostbricka, salami och massor med olika godsaker. Efterrättsbuffén var kladdkaka med grädde, jordgubbar och kiwi, sen fanns även godisbitar och snacks. 

Alexandras studentbuffé

Vi fick äran att laga en buffé för 40 personer till Alexandra som tog studenten. Vi hade vädret med oss och maten serverades hemma i deras trädgård. På buffén serverades pastasalladpotatissallad, kallskuret, kycklingspett, rabarberchutney och små snittar med räkor och kallrökt lax. Med Alexandras grekiska påbrå även grekisk sallad och tzatzikiBröd och efterrätt/tårta har Alexandra ordnat med själv, då hon dels arbetar extra på bageri och beställde tårtan och dels ville baka själv.

Fira din student eller examen med vinkocken