Företag

Mat och fika till arbetsplatsen

Det är ofta detaljerna och de små sakerna som skapar den långsiktiga trivseln och gemenskapen på en arbetsplats. Så som exempelvis frukostbuffé eller bullar till eftermiddagsfikat.  Skäm bort era kunder, partners och anställda med frukost, mötesmackor eller afterwork med tilltugg eller mat. Hos oss kan du  ha en stående beställning på frukostbuffé, smörgåsar, bakverk, sallader och smörgåstårta till mötet eller månadsavstämningen. Vi hjälper även till med att ordna en kvällsvickning med vin där ni kan få vintips och en kortare introduktion till de utvalda vinerna

Konferens, utbildning eller möte?
Inga beslut bör tas på tom mage. Med smörgåstårtan framdukad lagom till bensträckaren eller mackor inne i konferenssalen räcker energin längre och hjälper er att komma framåt i er agenda. 

Har ni återkommande möten eller utbildningar? Då kan ett abonnemang på mat vara ett bra alternativ, så levererar vi maten till er arbetsplats. På så sätt behöver ni inte komma ihåg att beställa inför varje event och istället lägga den tiden på annat. 

Boka mat till din arbetsplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *